In memoriam Marie-Louise Kneepkens

Maandagavond 14 december 2020 ontvingen wij het verdrietige bericht dat Marie-Louise Kneepkens eerder die dag was overleden. De gezondheid van Marie-Louise was de laatste weken erg snel achteruitgegaan. Maandagochtend is zij, in het bijzijn van haar broers, rustig ingeslapen.

Marie-Louise was sinds juli 1977 lid van het Martinuskoor en maakte deel uit van de altengroep. Haar gezondheid begon haar echter steeds meer parten te spelen, daarom stapte zij in januari 2017 over van het actieve naar het niet-actieve lidmaatschap. De weg naar de repetities en voornamelijk het oksaal viel haar door haar gezondheid steeds zwaarder. Maar ondanks haar gezondheidsbeperkingen bleef Marie-Louise trouw aan haar Martinuskoor. We mochten haar regelmatig in de kerk tijdens de missen begroeten, maar ook op het Ceciliafeest probeerde zij toch zo veel als mogelijk aanwezig te zijn. Marie-Louise was een gewaardeerd koorlid en in haar niet-actieve periode een trouwe fan. Marie-Louise was meer dan 40 jaar lid van het Martinuskoor, zij ontving daarvoor in het verpleeghuis in Budel nog de oorkonde, behorend bij het 40-jarig lidmaatschap.